TOP 4 Accesorii Importante Pentru Orice Telefon In 2018

in Blog Printery 0 comentarii

Chiar daca la inceput, telefonul era folosit doar pentru convorbiri, am ajuns in perioada, unde acesta indeplineste din ce in ce mai multe functii, reusind sa devina un obiect nelipsit din viata unui om. Pentru ca traim in secolul vitezei, al tehnologiei, apar telefoane din ce in ce mai sofisticate. Producatorii incerc sa imbine utilul cu placutul, realizand telefoane de o calitate inalta, care sa arate bine, avand numeroase optiuni si imbunatatiri. Pe langa numeroasele calitati pe care le au, acestea intampina si cateva “defecte”, care sunt stapanite cu ajutorul accesoriilor. Iata mai jos cele 4 accesorii obligatorii pentru orice telefon in 2018:

1- Bateria externa

Numeroasele functii pe care telefoanele le indeplinesc in ziua de azi, duc la o durata cat mai mica a bateriei, mai ales daca esti o persoana activa pe retelele de socializare, iti place sa calatoresti, sa asculti muzica sau sa faci fotografii.

Asadar, bateria externa este un accesoriu obligatoriu, indiferent de tipul telefonului pe care il detii.

2- Husa De Telefon

Inainte, oamenii achizitionau husa doar pentru protectia telefonului, dar pe masura ce anii au trecut, rolul acesteia a devenit mai complex, deoarece am devenit mai pretentiosi, interesandu-ne foarte mult si aspectul estetic al acesteia, pentru a o putea asorta cu telefonul si totodata cu tinuta vestimentara. In 2018, sunt la moda husele personalizate din silicon, deoarece acestea ofera atat protectie cat si aspect telefonului mobil.

3- Casti 

Chiar daca tehnologia este intr-o continua dezvoltare, pasiunea si nevoia omului de a asculta muzica, raman neschimbate. Pe langa acest lucru, castile iti sunt de folos si cand doresti sa porti o conversatie telefonica intr-un mediu unde sunt numerosi factori perturbatori, care iti pot distrage atentia sau datorita zgomotului nu poti intelege exact ce ti se transmite. Tocmai de aceea castile nu poti lipsi din categoria accesoriilor importante pentru telefon, deoarece acestea izoleaza sunetul mai bine atunci cand porti o discutie telefonica si totodata te relaxeaza si ajuta sa nu te plictisesti cand esti plecat.

4- Folie De Protectie

Pe langa faptul ca indeplinesc cat mai multe functii, telefoanele, de-a lungul anilor, au devenit din ce in mai subtiri si totodata mai fragile. De aceea  este obligatoriu sa le atasezi o folie de sticla, pentru a le proteja de micile zgarieturi sau de praful si petele care se depun pe ecran. Mai nou, au aparut folii cu un grad foarte mare de protectie, care protejeaza telefoanele de socuri si cazaturi.

RELATED ARTICLES